L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Lucas

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lucas

  1. Ahoj,

    nehraji tu zas tak dlouho, ale ty porty jdou.

    Přemýšlel jsem o tom, možná je to trochu zbytečnost, pokud ty peníze nikomu dál nejdou a ztrácí se. Pokud by šli vlastníkům území, tak to asi smysl má docela velký.

    Do lvl 40 je vše zdarma. Od 41 se najednou ceny nahodí. To mě hodně překvapilo, nečekal jsem to, a peníze jsem an to moc neměl. Hlavně mi přestupák vyšel až po 40lvl. Naštěstí pro přestup dostaneš crystaly, za které si koupíš porty přímo do lokací, takže to nemusíš táhnout na peníze. Mimo přestupáky si musíš hlídat svůj portový provoz. Když se už dostaneš na nějaký level kdy slušně vyděláš (a díky hráčům že kupují co nabízím), tak tě porty přestanou trápit.

    Nejsem v klanu kde bych měl velkou podporu bohatých, ale zase nemůžu říct, že mě tu nikdo nepodpořil. Ale období předražených portů jsem přežil v pohodě. Myslím, že když se dostaneš na B-grade výbavu, tak vyděláš už v pohodě. V Giranu je L2 Shrine event manager který ti dá B grade věci a pak už nebude problém projíždět třeba Fields of masacre kde vyděláš za 20 minut docela dost peněz (j-jo, slyším jak se mi při tomhle tvrzení všichni smějí 😄 ). S EE jsem neměl problém. Teď jsem na A grade slotu a porty mi nedělá problém platit.

    Každopádné - nedělá mi to teď problém platit, tak vlastně přemýšlím, jestli má nějaký význam mít placené porty...

     

    S ostatními věcmi - dá se dostat až k Ačkové výbavě bez většího utrpení. Shadow a hlavně common itemy. Možná trochu škoda že nemá cenu se jima moc zabývat, na druhou stranu většina hráčů je tady už výš a zase tolik lidí tady nehraje. Na lvl 20 se dostaneš za chvilku. Po přestupu budeš mít peníze na D grade common výbavu (pokud nechceš použít shadow). Po přestupu budeš mít v pohodě peníze na common C grade, mohl by jsi mít i peníze třeba na karmian set. Bčkovou výbavu můžeš udělat shadow, zdarma, a když ti vyprchá první set, pořídíš další nebo do té doby seženeš Ačko nebo klidně koupíš Bčko. A potom se zaměříš na stavbu A výbavy nebo S. K tomu už tolik neřeknu ale :)

    Hraji tu asi měsíc a půl. Předtím jsem dlouho L2 nehrál a spíš jsem stále newbie. Úplně se nevyznám ve všech systémech, výbavě a jak co funguje. Ale tak občas se zeptám nebo hledám, případně zkouším. Stavíš tu více méně až A+ výbavu, která se dá od hráčů sehnat. Do té doby to hold nějak projedeš. Asi díky tomu, že je tu většina hráčů na vysokých lvl dokážu vydělat hodně prodejem. Když tu byl event s hvězdou, pamatuji, že jsem prodával event předmět za 100k, což zřejmě pro kupující moc nebylo, ale pro mě to byla obrovská suma, kterou bych grindem nevydělal ani za hodinu (a ěch event předmětů jsem měl třeba 10 za hodinu).

     

    Takže za mě je to tu asi díky vstřícnosti hrajících bohatých hráčů celkem fajn 🙂

    Uvidím co mě čeká teď, pomalu bych měl koukat na S grade věci a řešit atribut krystaly... hmmm

     

    PS: mě samozřejmě neber jako nějaký hlas lidu, moje představa může být hodně zkreslená :)

    PS2: cena portu napřímo není součet ceny dílčích cest

  2. Will want to buy :)

    s duals

     

    WTB

    Dc helm

    dc gloves

    common a dual tallum X damascus

    or single common swords for it

     

    (IG pm to Amroth / Katt)

  3. Deadwing: hah, nevím proč, ale drží se mi v hlavě +7 :)  na +6 je to pak statisticky 16 zbrojí na jednu +6, což je už asi ok :)

    Díky

    Raději se zeptám - unseal a seal věcí neruší enchantmenty - mohu dosáhnout +x na zbroji a až o té ji unsealnout, že?

     

    Ještě bych se chtěl zeptat na Dual Sword Crafting Stamp na spojení ačkových dualů, kde ho najdu? V grocery shopu jsem ho nenašel. Na netu jsem našel zmínku, že může být dostupný třeba jenom v hradě. Mám si tedy odchytnout někoho kdo vlastní hrad a požádat ho o stampy nebo kde je můžu najít? :)

    Díky!

     

     

     

  4. Ahoj,

    asi po deseti letech jsem nainstaloval L2 a snažím se trochu zorientovat v chroniclech/datadiscích :)

    nejdřív jsem hrál asi dva týdny na Classicu, než tam teď zavedli Dragon pendanty; před cca deseti lety jsem hrál nějaký interlude, myslím

    Classic se mi tu chvilku líbil, nedal nic jen tak, většina předmětů měla svou cenu. Člověk se radoval, když mu padl top NG meč :)

    Při zavedení p2w pentantů jsem ztratil chuť hrát na oficu, tak jsem hledal jiný low rate server (s tím že se moc nevyznám v rozdílech datadísků). Docela mě překvapila existence common věcí, které nebyl problém pořídit (alespoň d-grade), tedy nějaké low d-grade vybavení nemá smysl řešit a minimálně do druhého přestupu mi přijde že je hra vlastně jen o rychlém naexpení. Common věci by měli být pro D-A grade. Má tedy smysl budovat nějakou výbavu dříve než Skovou? Nevystačím si pouze s common věcmi, na které možná budu mít adeny už při dosažení minimální úrovně na grade?

    Dá se hrát aktivně support (EE)? Vzpomínám, že už kdysi jsem měl problém na nižších levelech sehnat partu. Léčitele nikdo pořádně nepotřeboval. Na Classicu mi přišel docela dobře využitelný. Tady na lvl kolem 30 warrioři/knighti moc léčitele nepotřebují při expení. Co na vyšších levelech?

    Je to tak, že je Gracia zaměřena spíš na end game a do určitého levelu žene hráče k rychlému prolétnutí hry?

    Jak by jste tuto verzi charakterizovali?

    U Classicu se mi líbilo, že měl člověk radost z dobrého dropu téměř od začátku hry. Že si musel výbavu budovat. Více méně nikam nespěchal, užival si i začátku hry. U vyšších rate serverů mi dřív přišlo, že člověk musí proběhnout ten začátek než tohle začne řešit, než si začne pořádně hrát (viz třeba low lvl raidy neměli moc smysl)... i když je Shrine vlastně low rate server, zatím mi Gracia přijde designovaná jako dříve byly mid-rate servery.

    Co můžu od Gracie čekat? Možná jsem hold víc hráč pro Classic nebo Interlude, ale nechci Gracii hned zahodit. Spíš ji víc poznat 🙂

     

    Díky, pokud někdo najdete čas a odvahu na odpověď :)