L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

fuzzer

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fuzzer

  1. 2 hours ago, Yooyoo said:

    Můj názor je, že starý server by se měl vypnout a měl by jet už jen nový server s H5. Bylo by to lepší hned ve dvou věcech.

    1. Všichni se můžou soustředit na jeden server.

    2. Nemusí se platit další server na chod H5, ale může se použít stávající server. Tím pádem i start nového serveru bude levnější.

     

    Bohužel Emča s Jornem hráčům slíbili, že server (Shrine GE) pojede dlouhodobě (což dle mého už stejně splnili a hráčům vůbec nic nedluží). Přikláním se k tomu, že nemá smysl server držet dále naživu kvůli posledním pár desítkám hráčů (kteří stejně postupně odejdou, nebo přejdou na nový server). Efekt bude tak nebo tak vlastně stejný, rozdíl je v tom, že v případě, že původní server nevypnou, tak pojedou zbytečně dva servery, což je samozřejmě i finančně náročnější.

    Vzhledem k tomu, jaká je L2 komunita, nedá se očekávat, že by aktivita na původním Shrine ještě kdy nějak více vzrostla. Běžný hráč už na 2 roky jedoucí server v takovém stavu prostě nepůjde a to je fakt. I stávající hráči na Shrine s velkou pravděpodobností přejdou na nový server, protože tam bude mnohem více lidí, větší zábava, větší ekonomika, flamewars, prostě živo. 

    TL:DR: Starý server vypnout a použít jej pro chod nové H5.

     

    +++