L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Krabator

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Krabator

  1. Díky za skvělou, rychlou a vyčerpávající odpověď. Zároveň velká poklona všem adminům a GM na tomto serveru. Skvěle to šlape. Taky hluboký obdiv k vaší trpělivosti nejen s technickými věcmi, ale i s chováním některých týpků, co tu otravujou vzduch. Jen vydržte. Znova vřelé díky.

    • Like 1
  2. Zdravíčko. Nejsem příliš aktivní hráč, ale na tomto serveru se mi velmi líbí. Ve hře jsem něco zachytil o přechodu na vyšší verzi klienta. Jsem však dříve narozen a zdaleka nedosahuju kvalit mládeže v angličtině, takže ani ve hře, ani tady na fóru jsem nenalezl žádnou souhrnnou informaci v češtině, která by mi vysvětlila : 

     - Kdy server bude přecházet na novou verzi hry?

     - co to obnáší? Wipe? Newipe? Potřeba znovu zakládat herní účty?

     - Bude nutno něco odinstalovávat, stahovat a instalovat, nebo to zvládne komp automaticky při spuštění hry formou updatu?

     - Od kdy naběhne server po restartu a updatu na novou verzi?

     - Nějaké změny v ratech a dalším nastavení?

     - získal jsem pocit, že snad zapínáte úplně nový server. Ten dosavadní tedy pojede beze změn a vše o nové verzi hry platí pro ten nový?

    Omlouvám se, pokud tyhle informace už tu v češtině někde jsou, ale fakt jsem je nenašel. Díky za pochopení, ochotu a trpělivost.

     

    Krabator

     

    P.S: Případným rejpalům z řad různých polobohů, zhrzených a ukřivděných Herů a nedoceněných odborníků na všechno vzkazuji : Skoč do zdi, pablbe, nejsem na tebe zvědavý.

    • Like 2