L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Recommended Posts

Ahojky, v posledních dnech jsem zaznamenala větší příliv nových hráčů z nejmenovaného českého serveru. Neuvažujete o obdobném eventu jako byl při posledním update - možnost zvýšit clan level, dočasný B-Grade equip přes NPC. Ten event nebyl špatný nicméně začínal prakticky ve stejnou dobu, kdy začínal tento nejmenovaný server a potenciál tohoto eventu nebyl využit naplno. Možná je teď ta správná doba, když hráči hledají, kde zakotvit.

Link to post
Share on other sites

Ahoj, máš nějaký odhad, kolika lidí se to může týkat? Spíš bych to viděla na nějaký "normální" event s tím, že by se k tomu přibalil ten clan level a shadow B-grade (proč to nevyužít, když už jsme se s tím dělali, stávajícím hráčům by to snad nemělo vadit :))

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Těžko odhadovat o kolik lidí se jedná. U nás v akademce bylo o víkendu docela živo cca 10 nových lidí právě z tohoto serveru, prý se jedná o jeden klan a rozmýšlejí se jestli si vytvoří svůj klan a nebo se k někomu přidají. Dál jsem viděla pár nových klanů v low lokacích, nějakou polskou vlaječku, něco českého, ale těžko říci jestli to jsou buf-klany nebo standardní klany. Situaci na tom konkurenčním serveru neznám, na forku se to hemží emo-výlevama pěti-šesti "kamarádů" co se navzájem osočují a mluví o mrtvém serveru, ale asi na tom něco bude protože jsem viděla známého, co tam hrával pobíhat tady a to byl u jednoho z TOP klanů, takže to vypadá na situaci vyfarmeno - není co dělat - PVP umřelo :-) Ale možná se pletu ... myslím že tím bonusem asi nic neztratíme tady je situace, že už dynasty snad mají I bufpeti tak to B-grade a ten clan level snad nerozběhne vlnu nevole.

Link to post
Share on other sites

Event na clan lvl a zbrane by mohl byt pravidelnejsi treba jednou za mesic dva na tyden, aby lidi kdyz prijdou tak obcas neco dostali. :D

Do toho normalni eventy.

A pripadne zacit prechazet na Freyu, aby meli lidi stale co objevovat, treba kazdy 2 mesice pridat kousek updatu. Jednou elementy do armoru, rewamp 1 lokace, moirai. Za par mesicu pridat  freyu WB, vorpal a mid s84 guny, za dalsi cas elegii, top guny, revamp dalsi lokace atd.

Po prechodu na GE bylo tolik novych veci ze nejdriv lidi nevedeli kam driv skocit aby si vyzkouseli vsechny novinky, takhle by updaty byly mensi, ale castejsi, takze by nedochazelo k tomu ze se lidi budou nudit.

Link to post
Share on other sites

Ty postupné updaty jsou sice super nápad (původně jsme to tak chtěli dělat), ale moc dobře to nejde. Hlavně budeme potřebovat Freya klienta - takže to bude nějakou chvíli trvat, než všechno naimplementujeme...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.