L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Recommended Posts

Aj ja si myslím, že by bolo lepšie ak by prešli do nejakého rozbehnutého klanu, ale chalan písal, že chce ísť pohodu, nič nehrotiť, pomaly si farmiť. Nuž dobre, náš klan o nič nepríde, pretože z toho čo som sním napmkoval a čo som si pozrel v jeho predošlích príspevkoch som usúdil, že sa jeho mentalita rovná Aezu (jomswikings) mentalite typu: Chceme s vami ally, ak nedáte , máte war :D

Edited by SexSlayer
oprava nicku
Link to post
Share on other sites

SexSlayer tvoja mentalita čo sa PMkovania týka sa rovná potom 12 ročnému kidovy :) nechcem ani ally ani war a vlastne ma ani nezaujíma čo si kto o tom myslí . Plus tak veľmi tu každý plače ako ľudia poodchádzali , no ak tu je väčšina komunity s vyjadrovaním a správanim sa ako napríklad mladý pán SexSlayer tak sa ani tomu nedivím :) GL HF chlapaci vidíme sa v hre ;) A prikladám našu konverzáciu z ktorej usúdil čo som zač :)

sc1.png

sc2.png

Edited by Narran
gramatika
Link to post
Share on other sites

Ty si to nepochopil, hovoril som o mentalite Aezu z jomswikings. Že chcel s nami Ally, ale kedže nechcel isť ani na TS ani zlučiť klan a vytvoriť podľa jeho slov: silnú konkurenciu LR tak nám aspoň na oplátku vyhlásil war.

Mal by si sa ale zamysleť, ako ďaleko sa dostaneš solo vo štvorici po opici? :D. Preto si myslím, že vo väčšom klane by si si to mohol so svojimi kamarátmi mydliť vo väčšej pohode. Ak niesi trotel , tak vieš , že s malým farm klanom sa sotva dostaneš nad S. Napokon si sám tvrdil, že máš málo času na to niekde nie?

A inak čo sa týka tej mojej dedukcii, nieje to len osobnou poštou, ale aj tým, čo si tu v minulosti písal. 

Nechcem nič len dobre poradiť, a ak ti to vadí, tak kĺudne pokračuj, veľmi ma zaujíma čo zaujimavého z tvojej makovici ešte vypadne,  kedže nemáś čas ale na otravovanie vzduchu na forku si ćas najdeš :P

Link to post
Share on other sites

Neviem aké máš nároky na klan, ale čo sa týka klanu Nocni Klub ti môžem povedať len toľko, že u nás nehráme na CP a chodíme na TS a ak sa dá, snažíme sa hrať štylom pomôž klanu, klan pomôže tebe. Ak by si chcel s kamošom prísť pozreť, nevidím problém. Berieme každého kto má záujem a chuť do hry. Niesme top klan, tak sa občas stane, že náročnejší ľudia, prechádzajú za vidinou kvalitnejšej hry do LastRun, kde zomrú. Takto aspoň vidím ľudí, ktorý od nás s elánom odišli a teraz z nich sú chodiace bezduché schránky v zovretí cp.

Takže ak by sa tebe a tvôjmu kamošovy u nás neĺúbilo a šiel napr. tam, v pohode, život ide ďalej. Myslím, že každému asi chvílku trvá, kým nájde to pravé miesto pre seba, kde sa mu bude páčiť.Ja sám som začínal v lastrun, a postupne som naberal skúsenosti cez Invictus, Maestro, Oldtimes , Moragtong a skončil tu v nočnom klube, kde som spoznal fajn ĺudí a myslím, že kedže táto hra je mass multiplayer tak to nieje iba o nás samotných, aby sme len bezmyšlienkovo bušili do textúry ale o všetkých ľudoch, ktorý spoločne vytvárajú príbeh.

/Preto som trošku v duchu dúfal, že Jomsvikings prejdú s mainami k nám, svoj klan si ponechajú ako svôj petklan a spoločne sa posunieme ďalej.

Link to post
Share on other sites

Stakato queen som bol tak v marci a na 13vs2 si nejak nespomínam, ale že ste pred 2 dnami vyhlásili war a mi sme ju potvrdili a vy ste ju včera stiahli si spomínam celkom jasne. To si dostal bobky z ľudí čo nedávaju dve destra a stakato queen?

edit:

:D takže som sa dozvedel, že war skončila po tom, čo ste svojou vinou dostali výprask. 

Edited by SexSlayer
conclusion
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

no ty kraso ...SexSlayerovi by snad meli zakazat vyjadrovat se na foru ...co ty ze sebe jsi schopnej vytlacit za kraviny je neskutecny :D  .... "Ak niesi trotel , tak vieš , že s malým farm klanom sa sotva dostaneš nad S" ...ty jsi fakt kaspar  ze ti neni rovno ....i solo clovek kdyz vi co a jak ( jinymi slovy kdyz neni uplne blbej jak ty) si dokaze sam zaridit S80 vybavu ...a staci k tomu bohate  ..kord ted na Epilogue klientu .... natoz pak 2 nebo dokonce 4-5 aktiv lidi ...ty kdyz vi jsou schopni si sundavat  vsechno ....

 

to ze nekteri z vas v NK absolutne nevite a neznate lajnu ..proto se s urcitymi vecma serete a trva vam rok nez se dohrabete jako klan na S gr + ;):D ...fakt je mi vas lito :D ale uzijte si to kdyz vas to jeste bavi .... ;) 

 

Pro me osobne nema Shrine v tuto chvili abolutne zadnej smysl ...mozna jestli nahodi H5 aby bylo zase co delat ...peace zavislaci ;)

 

 

Link to post
Share on other sites

loool nenech se vysmat ty klaune ty rozhodne normalni nejsi :D :D ...jedinej kdo tu ma problemy a neumi se ovladat jsi ty ..ale to uz tu nastesti vsichni vedi diky forme jakou se vyjadrujes ..jestli se to vubec da nazvat vyjadrovanim ....

 

a uprimne fakt nechapu, divim se a lituju toho ze ti za ty vecny nadavky a utoky na ostatni (a ze spousta tvych prispevku bylo i za hranou zakonu CR) uz davno nedala Emca/Jorn ban ....ale mozna ze se nad tebou jen slitovali a nechali te si uzivat alespon nejakou radost v zivote....  pac je evidentni ze moc radosti v zivote nezazivas.... coz se ale neni co divit kdyz IQ prazdnyho kokosovyho orechu je vyssi nez tvoje :D 

no nic nezapomen to zase okomentovat jen utocnyma nadavkama ty malej ubohej .... hodne ubohej omezence ... ;) 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.