L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Xork FLAME ON II


Recommended Posts

Samozrejme som ti hovoril aby si nedával 100 mega jako poplatek, stačí dát 10 a ostatok si nechaj. Nasilu si to tam porád tlačil. Ja vím, že si sa moc krát opakoval o tom, že si na teba CL nenašiel čas ale vezmi si, že vždycky keď sa ibalgin logol tak si niečo chcel. Vždycky. Nenechal si tomu volný priebeh, Ten človek by si rád zahral v pohode a ne riešil porád nejakého trola co furt otravuje o výbavu. Mal si hrať WC pretože je to pre klan prospesnejšie ako dýkar. Výhodi si poznal = uprednostnený, ale velmi rýchlo si zabudol, že som ti vravel, že musíš být velmi aktívny a hlavne dat tomu ćas než sa vzájomne poznáme. Aktívny ludia ktorý spolupracujú sú vždy vítaný. No u teba na prvom mieste ani nie po mesiaci? stála výbava, ale podľa mňa tam patrí hlavne dôvera a čas. To aj v novej práci po pár týždnoch žiadaś zvýšenie platu/povýšenie? Nieje, lepśie zostať ticho a ukázať śéfovy aký si pracant a zaslúžiť si odmenu?.. alebo si nikdy nepracoval a preto tu teraz stebou strácam čas, pretože neznáś súvislosti?

Pekný príbeh si napísal brácho, možno i pravdivý, tak ako ho vidíš ty.

"Ibalgin chtěl vše hned vrátit prakticky ale nic nebylo jeho o vše jsem se zasloužil."

Ja nevím ci ti nečo porád neuniká, ale klan pomôže s výbavou a v prípade, že odídeš inam alebo prestaneś hrať, tak to co si nadobudol s našou pomocou vrátiš. Súhlasil si a neskôr si odišiel s vecami. Vrátil si sa slúbil zas a znova odišiel s vecami...

Si vezmi, že IC vršok si nemohol dlho zohnat, pretože to je velice rare na trhu. PapirovyKapesnik venoval tomu hodne ćasu aby vymlatil ten recept, robil to pre klan.


"Nakonec jsem ale šel zpět do klanu pod "SexSlayer".
Dohodli jsme se, na tom co jsem chtěl původně, že asi za 14 dní vrátím IC set a basalta, a pojedu sám na sebe"

- o tejto úmluve ani nevím, dohoda bola, že pojdeš sólo(na seba) že si teda equip ponecháš do doby než si sezeneš ten svôj vlastný. 

"to jsem ale netušil co to u nich znamená, (Hrát sám na sebe podle SexSlayer). Chodit na všechny akce RB, Labu, Rift atd.
A nikdy nemít (nesmět mít) party random na žádné akci. A když jsem řekl že WC něco stojí, a že spirit ore nejsou zadarmo.
Bylo mi řečeno, že mám chodit akce a když něco budu chtít mám si jít sám zabijet RB..."

Zase fail. Nikde som ti netvrdil, že musíš chodit na akce. Práveže v klane sa povedalo, že si nás opustil a chceš si nechat co ti nepatrí. Vedenie ta nechcelo už nikde na RB ani akciách. Automaticky sólista nemá co na klanových akciách pohledávat. Takže sme (ty a ja) spravili dohodu, že pojedeš sám na sebe a aby si "podla tvojich slov:" nezostal holý" a zabezpečil si výbavu svoju vlastnú. V common C by si si sotva niećo zabezpečil. A co sa týka, klanových akcí, tak ťa pokial to bude možné budem brávať so sebou aby si sa necítil socialne odstrčený. Na to že ťa tam už nikto nechcel. 

Chapeš že vedenie ta nechcelo na RB? lenže pred tebou tu boli iný sólisti a boli v pohode. Chodili i akcie a nič si nenárokovali. Samozrejme to bolo brané ako že pomáhajú, takže nezostali nepovšimnutý.

K tomu "random party". Ty si stím začal vyšilovať, keď sme boli v rifte.

Spomínam si , že si chcel random party v rifte, lebo si začal tvrdiť že z toho nič nemáš. Ale taktiež si spomínam, že si sa tam hrnul nabíjať kryštal, takže si huntil rb a nie drop z mobov. Drop padal, stačilo zbierať. Ja som tam bol len pomôcť, lebo si ma volal, zbieral som. Kryštal som nemal. Keď si predniesol návrh aby bola random parta, tak väčšina nesúhlasila. Pretože je to blbosť. Na to si sa ofúkol a už si ani nemlatil, takmer ani nebuffoval, ale u pc si sedel. Vypoćítavosť?

Dobre vieš, že v rifte zmeniť parta už nejde, musela by sa preskupit po rifte.
Možno by tam ta random parta aj bola, ale jak ta poznam chcel by si partu include spoil.. žial nebol si v pozícií diktovať si podmienky. 

*K solovaniu rift RB, na to som ti povedal, že si dobre vybavený a nemal by si mať problém sólovať tieto miestnosti sám, pretože iný stým problém nemali. Treba sa zeptej Glenna, ten tam strávil polku života sólo.

-------
Takže ty si si nakonec zmyslel, že v rozpore s ibalginom potrestáš dalśích 20 ludí a necháš si neco co zabezpečil nekdo iný vo svojom volnom ćase. Porušil si úmluvu sním - ok. So mnou - ok. S celým klanom - ok. Ale potom nemáś právo hovoriť že si úplne svatý a mi tí zlý.

Odkazuješ sa na pravidla a sluśné chovanie, ale vermi u nás nezaobchadzame s klamármi a zlodejmi v rukavičkách. U nás nevoláme najprv policajtov aby zlodej dostal blokovú pokutu, u nás v Seredi zlodeja zatiahneme na cintorín kde ho zmlátime a potom možno voláme :D

Je to len blbá hra, obral si nás o nejaké pixeli, zaklamal mi rovno do ucha, čo už ale pamätaj si, že nikdy nevíš ským hraješ a z malého plamienku sa môže stať fatálny požiar.

Je zajimavé, že nekdo má tvoje číslo, takže nekdo by mohol mať i tvoju adresu? Vidíš kolko problémov si si sám spôsobil, ak by si bol taký čestný a spravodlivý tak by si v klude mohol hrať a neriešiť sprostosti, lenže ty si ten typ ktorý, nećo ukradne a potom presvedčuje sám seba o svojej vlastnej verzii.
Aspoň teraz celý server vidí, že si čorka a že si utiekol pod infinita,ktorý to tiež nemá v hlave moc v poriadku :D.

maj sa 
 

Link to post
Share on other sites

Už mi to nedalo a musel jsem se přihlásit na fórum a něco napsat :-D

Ve hře Lineage 2 prakticky nejde nic ukrást jestli někomu něco dáš přes trade nebo hodíš na zem je to tvůj problém. Na ofíku se tohle nikdy neřešilo (tvoje blbost tvůj problém)

A nevím co řešíš jestli vám dával takové prachy a tolik materiálu a já už věřím že jo tak ten set je stejně jeho spíš je blbec že vám to chtěl vůbec vracet nebo dokonce platit :-D

A co se směji nejvíce tak by mě zajímalo kolik ti je let že si hraješ ve photoshopu.

A co tak čtu tak anabolika si asi myslí že může krást jenom on a všude a hlavně v práci :-D

image.png.eafe941017927a552ac602dc03732fe0.png

Link to post
Share on other sites
  • Dobrý večer,
  •  
  • Předem této zprávy, chci zdůraznit, že jsem se k tomuto problému vůbec vyjadřovat nechtěl.
  • Ale administrátorem "Emca" mi bylo zděleno, že se mám ponížit na úroveň uživatele "SexSlayer" a doslova opětovat palbu.
  •  
  • -Působení v klanu Noční Klub
  • Když jsem začínal na serveru hledal jsem na fóru nějaký klan, našel jsem (NočníKlub).
  • Kontaktoval jsem je, a řekl že chci hrát za dýkaře, bylo mi řečeno že mám hrát za WC,(nebylo ti receno ze mas hrat za WC,ty jsi velice peclive zjistoval co za char nam v klanu nejvic chybi,po tom co jsem ti rekl ze Ol a aktivni wc,ale at hrajes to co te bavi a u ceho zustanes jsi mi dal nabidku,ze budes aktivne hrat Wc stim ze roky jsi za nej a Ol hral a byl jsi i nekolikrat HERO a za to že mi pomůžou s výbavou (upřednostní mě).neuprednostnim a nepomuzu s vybavou tebe jako jedince,ale aktivni support
  • Po týdnu jsem byl skoro 76 lvl(nebyl,byl jsi 76 po 10-12 dnech), a ptal se na poplatky do klanu(neptal), protože mi bylo zděleno že se něco platí.
  • Platilo se asi 10-15 miliónu(lvl 70+ plati 5kk lvl75+ 10kk mesicni prispevek na provoz klanu,ani to sis nebyl schopen zjistit), podle levelu hlavní postavy.
  • Řekl jsem že je to málo(nikdy jsi nerekl ze je to malo), a že můžu a taky budu platit každý měsíc sám za sebe 100 miliónů(to je pravda). Ty jsem taky zaplatil(dal jsi mi trade a strcil 6kk AA,sice jsem nechapal proc mi to cpes,kdyz jsi se za to mohl slusne vybavit A setem nebo zbrani,ale zahy jsem pochopil). (v tu dobu jsem měl na sobě Common A)
  • Po dalším týdnu, jsem si chtěl stavět IC set(nechtel sis stavet vubec nic,uz od 52 lvl jsi me spamoval zda plati moje slovo ze pomuzu aktivnimu supportu s eqipem,ze pro tebe by byl nejlepsi Ic set a bassalt ,ze jsi nejake casti videl v cwh a velice jsi se shanel zda jsou volne), a sehnat Basalta. v Clan WH byla helma a spodek(taky boty a rukavice), zeptal jsem se jestli to pro někoho je, a bylo mi řečeno že ne, tak jsem o to požádal, a bylo mi řečeno že není problém. Uběhli další 3 dny a nic se nestalo(nestalo protoze v te dobe tvuj lvl cinil asi 58-59 lvl takze netreba resit S vybavu). CL klanu si nenašlo 2 minuty na to, aby to vytáhl z Clan WH. Když už jsem se urgentně ozval jak to tedy bude, CL klanu řeklo, že stejně nemám vršek(uz tohle doklada kdo tu mluvi pravdu,nebyl vrsek) a tak není co řešit.(Cl klanu reklo ze na to zatim nemas stejne lvl a jeste se musi sehnat nebo postavit vrsek Díky jednomu členovi v klanu, jsem sehnal rychle(tak rychle to nebylo,musel nabouchat itemy ve varce a mit stesti ze vytahne prave Ic rcp) recept na vršek IC setu. Ale stále se nic nedělo, tak jsem řekl že když to vycraftí, dám mu za to že se to povede 100 miliónů(nedelo se nic protoze Lampion ti dal rcp rano a ja dosel do hry kolem 5 odpoledne,pak se sly Rb,laba atd neco sem resil ohledne Tw nebo jine dulezitejsi veci nez craft Ic vrsku,rekl jsem ti pozdeji ted neni cas.Nenabidl jsi me 100 milionu,ale prohlasil jsi pred craftem Ic vrchu ze prispejes do cwh 200 milionu pokud ten craft vyjde,,ja osobne sem se divil kde beres tak vysoke castky kdyz jsi hral na servru podle tvych slov asi 18 den ). A to věci dalo do pohybu a začalo se craftit s tím rozdílem, že si to musím kliknout sám a když se to nepovede bude to můj problém(opet lez,po kazdym v klanu chci aby si to klikal sam,jednak z toho duvodu kdyz mu to nevyjde ,nemuze mi rikat ze ja mam smolnou ruku,pak taky lidi radi crafti veci sami,tak proc bych mel vse klikat ja a v neposledni rade to neco stoji,nevim proc bych jako cl mel kazdej craft financovat). Craft ale vyšel a CL klanu dostalo 100 miliónů(CL nedostalo zadnych 100 milionu). (A já mu dokonce slíbil dalších 100 miliónů že dostane za craft protože jsem měl radost že se to povedlo)(bylo to 200 ale to uz sem tu psal)
  • Ruce, boty, a štít jsem si koupil v giranu.(koupil jsis stit,jak jsi uvedl na Ts za 30 mega)
  • V Clan WH byl ale ještě Basalt, byly tam 3(opet dalsi lez v CWh nikdy 3 bassalty nebyli,klanu droply jako full dva  bassalty jeden v dubnu kterej mam na spojlovi asi od kvetna,druhej asi zhruba pred mesicem ze Shaxe), jeden se záhadně ztratil), jeden si vzal ibalgin, a o ten 3 nikdo neměl zájem, tak jsem o něj požádal.
  • (Za tu dobu co jsem byl v klanu, jsem do Clan WH dal tolik materiálu že by se z toho postavily dva basalty)(V klanu jsi byl asi 20 dni nemaje spojla na vysokym lvl a top vyberu manoru,jsi do klanu prispel asi tolik matrose ze byjsi za nej sotva craftnul DC helmu,protoze od 61 lvl jsi travil cas ve hre zaseklej zamnou jako ocasek v paganu abych te vyexpil a jako Wc jsi byl vubec k pouziti)
  • Zase mi bylo řečeno že to není problém, ale další 3 dny ibalgin nebyl schopen najít si čas 2 minuty, aby to vytáhl z Clan WH.(rekl jsem ze to neni problem,ale za bassalt je nekde na postave se kterou jsem sbiral drop ,kdyz padnul a musim tudiz ty postavy nalogovat a prolezt a jelikoz bylo asi 5 minut do nejake akce rekl jsem ,az bude cas podivam se)
  • Poslední den byl ve hře 9 hodin, a už byla půlnoc a za tu dobu jsem mu to říkal 4, čas si nenašel(popravde uz sem ti prestaval trochu verit,ze vubec chces hrat za nas klan,ale ze jdes jen po vybave,protoze jsi byl neskutecne otravnej ,jak osypky ,spam na tw ve hre ,porad uz jsi mel zajem mit item pod strechou u sebe).
  • Když jsem končil, řekl jsem mu naposledy jestli tedy nemá čas, on že nemá, že už jde spát.
  • Na druhý den říká, jak byl ve hře ještě skoro 3 hodiny a dělal kdo ví co(vis co dela CLko,kdyz jdou ostatni spat,jde expit a v klidu po narocnem veceru po akcich relaxovat u hry).
  • To už jsem nevydržel, a řekl že si toho basalta od jiného klanu koupím.
  • Když jsem se začal ptát klanu LastRun, bylo mi zakázáno od CL něco z tohoto klanu kupovat.(bylo ti receno ze se mi moc nelibi od Ls neco kupovat,byl to omyl uznavam,asi je to kvuli starejm sporum co je mezi mnou a Infinitem,popravde Repec mi rekl ze v tom nevidi problem pokud se jedna jen o obchod a ne o politiku,i kdyz ja jsem v podstate uz videl ze chces delat tajne umluvy o prechodu knim)
  • A netrvalo dlouho a basalt se záhadně našel a já ho dostal...(nenasel se zahadne ale ja mel chvilku volneho casu a prolezl jsem vsechny wh a vyndal ti ho)
  • Na druhý den ibalgin říká jak obchodoval s klanem LastRun a kdo ví co od nich kupoval a že je to běžná praxe.(nikdy sem s klanem lastrun vedomne neobchodoval).
  •  
  • Už jsem byl v klanu skoro měsíc, a tak sem řekl, jestli bych mohl dostat nějaké giant codexi.
  • Bylo mi řečeno, že jsem to pochopil špatně, že se dostávají pouze 3 na měsíc. a je jedno jestli někdo platí 10-1000 miliónů.
  • A že určitě nedostanu 30 giant codexů za 100 miliónů, které jsem ani nechtěl.
  • Já to akceptoval a řekl, že chci pouze jeden nebo dva na cov, protože jsem byl na každé akci a na každém rb a ta penalizace je znát.
  • Bylo mi zděleno že ne, že si je nezasloužím.(rekl jsis o 3 GC   a ty jsi dostal za zaplaceni dani(kazdy mesic dostane kazdy kdo zaplati dane jako revanz 3GC aby na tom netratil a v cwh byla hotovost na provoz klanu,co snima kdo udela je mi burt),pak jsi nadaval ze jsi je vsechny spalil na COV a ze je tam zasr.. mala sance,neni divu na nejnizsim lvl kdy to jde  enchantit,ale zjevne sis myslel ze to das v pohode,takovejch lidi uz bylo.Pak sem lognul do hry a tys mi cpal do trade 100 milionu stim ze to jsou to zvysene dane do cwha jestli tedy dostanes GC.Kazdy kdo umi pocitat vi ze jsi pozadoval 30GC,ja jsem ti na to odpovedel ze takto to nejde,ze ty GC se davaji po3 a jsou pro vsechny aktivni cleny klanu a je jedno jestli sam das ze svoji snahy vic aby v tom cwh hotovost narustala.Ty jsi pak zacal mlit neco o tom ze to COv te hrozne brzdi at ti tedy dam aspon 2-3 booky.Na rb akce jsi chodil to je pravda ,ale jako podrz taska na zvetseni vitky ,aby ti rostl lvl ne jako aktivni WC, od toho sem tam ja mel lognute klanove wc s COV a gate portem.Jedina akce kde jsi byl jako aktiv Wc byli Cs ktry jsi absolutne prokaucoval,parta nonstop bez bufu,protoze v heawy je Wc nonstop bez many,pokud nezna jak ji dobijet,ale to ty jako mnoholetej hrac za hera Wc bys znat mel.Jenze WC se nekde pokouselo stunovat 85 destra z Forsakenu
  •  
  • V tu dobu už jsem toho měl právě dost, řekl jsem že odejdu z klanu a půjdu třeba k LastRun.(opet lez jako vrata od stodoly,vzal sis me na tsku dolu do mistnosti stim ,ze jsi uz pred casem dostal nabidku z klanu lastrun o prechodu knim.ja ti na to rekl fajn tady mas 100 mega a 6 milionu AA ktery jsi mi dal,vrat Ic set,basalta ,12 krystal a rozejdeme se v poklidu.Ty jsi mi odpovedel ze ne ze eqip si nechas a ze mi ho budes splacet .To se mi samozrejme nelibilo protoze ,nejaky adeny aktivniho poctiveho hrace neoblecou,tak sem ti rekl ze ti klan poskytnul eqip za jeden a pul miliardy,stim ze budes hrat za jeho barvy ne ze se napakujes,odejdes a pak ho budes splacet.Ty jsi razem zmenil ton a rekl nekdy ti to splatim ,mozna.To uz se mi samozrejme nelibilo a rekl jsem ti ze pokud chces aby te ostatni brali jako zlodeje tak at to udelas.Ty jsi razem prisel z jinou zajimavou nabidkou ,ze zustanes v klanu ale nebudes me brat jako Cl a autoritu a budes spadat pod Sexslayera.Na to jsem ti rekl ze stim jako Cl nemuzu souhlasit,ale pokud stim bude souhlasit vetsina aktiv lidi na Tsku coz bylo asi 12 v tu chvili tak se tomu podridim.Tam jsi vsem oznamil ze zustanes v klanu a ze jsi se se mnou dohodnul ze budes solista kterej bude na akcich poslouchat Sexika a me uz od te chvile neberes jako autoritu.Bohuzel to byla jen polopravda, takze ja jsem k tomu jeste dodal ze jsi chtel levnout klan a jit k lastrun,tlacil jsi me tim defakto na zed abych pristoupil na tvoje podminky,ovsem ze jsem vsem rekl pravdu se ti v tu chvili moc nelibilo a tak jsi hned odesel z Ts a leavnul klan.  
  • Ibalgin chtěl vše hned vrátit prakticky ale nic nebylo jeho o vše jsem se zasloužil.(nezaslouzil jsi se prakticky o nic,10krat do hodiny jsi me psal pm a spamowal kdy te vezmu na exp do paganu,i kdyz jsi z aktiv poslechu na Ts vedel ze delam spousty jinejch veci,byl jsi jak zimnice.Takovej hrac MARAZO je aktiv denne, na servru par mesicu, je skvelej hrac za ten char umi, dela urcite dost pro lidi ze sveho klanu a presto Ic set jeste nema.Protoze pred epilogem bylo velice tezky a drahy ho sehnat.Ty mi chces tvrdit ze jsi se o nej zaslouzil za 20 dni??
  •  
  • Přesto jsem mu dal návrh, že mu za vršek IC dám 1-1,5 miliardy, a na ostatním se domluvíme, a když to nestihnu zaplatit do 14 dní, že mu to dám vše(tahle cela veta ,je prakticky uplne jen jedna velka lez,vubec nemas prehled o cenach itemu,takze jsi me ani takove nabidky nemohl davat,jednoduse jsi napsal mozna to jednou splatim,uvidim jeste).
  • Tohle on neakceptoval, a požadoval vše hned vrátit.
  • Řekl jsem tedy, že za 14 dní to dostane zpět, hned to nebude určitě.
  • (To jsem ale netušil co za peklo o mě psal ostatním klanům) aby mě nenabrali k sobě)
  •  
  • Nakonec jsem ale šel zpět do klanu pod "SexSlayer" ale to jsem netušil, že už ze mě klan bude jenom ždímat prachy(tady trochu mista na smich pro me,hned druhej den co si te vzal Sexik pod svoje kridla ,jsi me pmkoval zda bys nemohl dostat comon heawy majestik,ze jsi ho videl pred par dny v cwh a zda tam jeste j,pokud ne kdo ho a a kdy ho vrati,at jen reknu nick a ty ze si to z dotycnym vyjednas.samozrejme ze uz se mi nechtelo ti nic davat po tom tvym extempore co jsi tu vyvedl den pred tim ,jinak v cwh nebylo comon heawy majestik ale byl tam dve full ,staci jen pomaleji jezdit myskou a nehledat drazsi itemy).
  • Dohodli jsme se, na tom co jsem chtěl původně, že asi za 14 dní vrátím IC set a basalta, a pojedu sám na sebe.
  • To jsem ale netušil co to u nich znamená, (Hrát sám na sebe podle SexSlayer).(Tady se te zastanu i kdyz sem u toho nebyl,sexik zminoval ze Glenn si daval rift mesice sam ano ale jako destro s vybavou,kterej za to umi ty bys to tam neumlatil,muj nazor ani kdybys tam mel toho destra na dualu,ale s Wc urcite ne) Chodit na všechny akce RB, Labu, Rift atd(na ty akce uz jsi chodil uz jen z moji dobre vule ,na zadost Sexika ze jsi aktiv Wc a odpadne mi tahani dualu coz byl puvodni zamer a  plan.tim ze jsi taky trochu odcinis ten eqip v hodnote 1,5 kkk za kterej jsi v podstate klanu dal 100 mega 6 kk AA--cca 200 mega a tak za 10 mega matrose
  • A nikdy nemít (nesmět mít) party random na žádné akci. A když jsem řekl že WC něco stojí, a že spirit ore nejsou zadarmo.
  • Bylo mi řečeno, že mám chodit akce a když něco budu chtít mám si jít sám zabijet RB...
  •  
  • To už mi bylo jasné, že v tomhle klanu nezůstanu. A když jsem se dozvěděl, co za bludy o mě psal ibalgin žádné ústupky nebo nějaké vracení IC nebo basalta nepřipadá v úvahu.
  •  
  • Pak už je to jenom historie...(pak uz sem te jen neslysel na ts tak sem se kouknul do klanu a videl ze tam nejsi,tak sem ti napsal proc jsi zase odesel a zda tedy je to tve konecne rozhodnuti a vratis ten eqip ze ti dam vse co jsi do klanu dal ,tvoje odpoved byla ,,NASRAT,, a pak uz jen ignore list
  • A ta radost když "SexSlayer" objevil na počítači google a malování a začal si hrát...
  •  
  •  
  • Netušil jsem že administrátor "Emca" nebude znát vlastní pravidla zde na fórum.
  • Když jsem jí psal naposledy už to nadále nechtěla řešit a mazat příspěvky které neporušují jenom pravidla fóra ale i základy slušného vychování a zákony České Republiky. A nijak ani nezamezila uživateli "SexSlayer" takové příspěvky nadále šířit.
  •  
  • ---CITACE---
  • Posting rules: In-real-life threats, racism, sexism, homophobic, transphobic speech, any other form of discrimination is forbidden Bad behaviour (includes also bad language), flaming and trolling is forbidden Any form
  •  
  •  
  • Dnes mi dokonce přišla výhružná sms zpráva.(to bych rekl ze je jen tvuj vymysl a lez ,aby jsi se postavil do role mucednika,ja ani nikdo z klanu na tebe  telefon nema)
  • Nevím kdo jí poslal, ale měl by se nad sebou opravdu zamyslet, hlavně pan "ibalgin" alias "
  • Mě zde na fórum posílá PMkem, jak vrátím co jsem ukradl podle něj, ve hře(ano to jsem ti poslal prilozim kopii te zpravy ,az se kni dostanu,ve hre bohuzel vsude ignore)
  • Ale že on, hrdě na Team Speaku vykládá, jak ve své práci pro vykrádá palety, které jako že neprojdou rentgenem.
  • A nosí domů plné tašky drahých parfému, to už mu je asi jedno.Dle zakonu o letecke preprave nesmi zasilky do letadla bez rentgenoveho provereni aby neobsahovali vybusniny ,zbrane zapalne latky atd.Nesmi tam byt ani tekutiny neznameho puvodu,natlakovane lahve spreje atd.kdyz rentgenar neco takoveho najde v zasilce zavola mi ,oznaci misto kde zhruba v palete jsou zakazane latky a pozaduje je vyndat.To se stane veci se odnesou do kancelare ,precizne nafoti a odeslou k zakaznikovi s dotazem kdy si je vyzvedne.Kazdy zakaznik vi a zna pravidla ze urcite veci se nesmi prepravovat ,ale nekteri si mysli ze kdyz zabali lahev vina do kosile ze se na to neprijde ,bohuzel za blbost se plati.Vetsina tech lidi si pak rozmysli zaplatit 20-30 tisic za letenku treba z Noveho Zelandu nebo z Cinu zpatky do Prahy kde byli 4 dny obchodne ,aby si vyzvedli poloprazdny parfem nebo dve lahve vina ,to by je prislo hodne draho.95%  zakazniku ,pozada o likvidaci tech veci,4% procenta lidi napisou prijemnej email vypijte nebo uzijte na moje zdravi a 1 % si sezene nejake pratele ,nebo cleny rodiny aby jim ty veci vyzvedli,vetsinou Cesi,naposled pani z Prazskeho symfonickeho orchestru, ktery letel hrat do Japonska poslala manzela aby ji vyzvedl v kancelari pet lahev Dobre vody za 4 koruny,ktera ji byla u rentgenu vyndana z veci,toho velkeho robertka co si  schovala do violoncela ji tam rentgenari s usmevem nechali.Samozrejme ze ty veci v odpadu neskonci,jen idiot by vyhodil Francouzke sampanske nebo slamove vino do kontajneru jen proto ze to majitel pozadoval.Takze zadna kradez se nekona.Nevis o me praci prakticky nic,kdybys nemel hlavu v bramboraku a nevybiral si ze vseho jen par slov co se ti hodi do kramu ,tak bys vedel ze sem to na Ts klukum popisoval.ale jelikoz jsi podlej clovek co jen manipuluje se slovy a pismeny,tak jsi si vybral jen cast aby jsi me mohl poskodit.
  • Nechci zde na nikoho házet špínu, ale měli byste se nad sebou zamyslet co doopravdy děláte.(nechci praskat ale hlasit se to musi,to uz naznacuje dost o tvem charakteru ,jsi jen podly lhar,ktery oklamal par lidi ,kteri te prijali mezi sebe a snazili se ti pomoc ,za prispevku svoji prace a hlavne volneho casu.Navrhuji reseni cele situace aby se uklidnili vsechny spory...Klan Nocni klub vrati Xorc 100 Kk adena a 6KK,nejaky material co udajne nahazel do cwh ,zustane klanu jako satisfakce za vyexpeni a 12 krystal,Itemy IC set a Basalt mu budou Gm odebrany a zniceny ,nebo prodany v aukci aby je mohl uzivat hrac ,ktery si je opravdu zaslouzi a vydelal si na ne poctive ne lzi a kradezi....na vse co jsem tu napsal mam minimalne 12svedku a nehlede Gm muzou potvrdit odkud vsechny ty itemy pochazely s  pozdravem Cl klanu Nocni Klub Ibalgin
Edited by argot
  • Like 1
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Loore said:

Už mi to nedalo a musel jsem se přihlásit na fórum a něco napsat :-D

Ve hře Lineage 2 prakticky nejde nic ukrást jestli někomu něco dáš přes trade nebo hodíš na zem je to tvůj problém. Na ofíku se tohle nikdy neřešilo (tvoje blbost tvůj problém)

A nevím co řešíš jestli vám dával takové prachy a tolik materiálu a já už věřím že jo tak ten set je stejně jeho spíš je blbec že vám to chtěl vůbec vracet nebo dokonce platit :-D

A co se směji nejvíce tak by mě zajímalo kolik ti je let že si hraješ ve photoshopu.

@Emca: DO P*DELE PŘESTAŇTE UŽ KAMKOLIV CPÁT TEN ODKAZ

A co tak čtu tak anabolika si asi myslí že může krást jenom on a všude a hlavně v práci :-D

image.png.eafe941017927a552ac602dc03732fe0.png

Celkem by me zajimalo ,kdo se za timto prispevkem skryva.Novackove vetsinou dostanou nez davaji.Ja bych vam pral abyste jako klan meli nejaky sraz treba na jare a pak az budes odchazet nacamranej z putiky ,plnej dojmu jak sis pokecal a popil s kamaradama  z lajny,zjistis ze nemas mobil nebo penezenku.Zacnes panikarit a vzpomenes si na dnesni braneni zlodeje  ve hre  

Link to post
Share on other sites

@argot Přestaň mě psát pm děláš si ostudu sám. Si myslíš že ožereš holku a nepovede se ti jí přefiknout tak je problém u ní?

Uvědom si jednu věc já hrál kolik let na ofíku. A tohle tam nikdo nikdy neřešil. A jestli se našel někdo tak blbej že zažal brečet o věci GMka. Dostal ban na forum na 7 dní okamžitě. A když jenom pípl dostal na forum perma ban a k tomu i herní ban na měsíc aby se nenudil.

Věřím tomu že kdyby tady někdo od GM vzal jenom jednu adenu xorcovi nebo komukoliv jinému za to že ty si to prostě vybrečíš tak odejde půlka serveru.

A neboj se já tě znám osobně. Dokonce vím i o někom komu si prodával ty zabavené věci.


Bejt tebou dej si jednu facku z leva tři z prava připoutám si toho picassa SexSlayera a běžte si plácat bábovičky na pískoviště.

 

Edited by Loore
Link to post
Share on other sites

Nedá mi to, protože pořád řešíte, že GM něco. GM nas**t, tohle je vaše ingame (teď už možná i outgame) věc. My to řešit nebudem, maximálně budeme mazat sprosťárny a komentáře na hraně. Itemy? Váš boj. Odebírat něco někomu? Bylo to bugem? Ne. Takže no way. Budu spravedlivá a na ty vaše žabomyší války kašlu. Je to jen na vás.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
17 hours ago, argot said:
  • Dobrý večer,
  •  
  • Předem této zprávy, chci zdůraznit, že jsem bla bla....

S úpravou toho slohu jsis musel dát asi dost práce vid ? Vážně jsis tak naivně myslel, že by GMko zasahovalo do hry tím, že by někomu odebralo itemy, které se předaly přes trade ? QQ

Link to post
Share on other sites
19 hours ago, SexSlayer said:

ja sa tu smejem na tvojom veku, lebo nevieš koľká bije a aj tak mudruješ. Hluposťou priam prekvitaš GravityLow

Ale koukám, že z tebe inteligence doslova vyzařuje, když se zmůžeš pouze na deformování mého nicku.

Link to post
Share on other sites
  • Jorn locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.