L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Vasi

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vasi

  1. to get an extra reward, complete The Other Side of Truth quest first
  2. Hi, I agree with suggestion. In my opinions, it isnt OK to play PVP using OOG mechanics.
  3. Jak je to správně s (ne)používáním force attack (ctrl) při útoku na členy nepřátelského klanu, pokud je přijatá oboustranná war a za předpokladu, že dotyční nejsou flaglí a nachází se mimo město či jakoukoliv speciální zónu? Zde na serveru je nutné i v rámci oboustrané clan war použít force attack, byť se jedná o validní cíl. Já mám zažito force attack nepoužívat v rámci pvp. Pokud ho jsem nucen požít, tak zabití cíle = PK. Ovšem jestli to tak opravdu bylo i v rámci clan war na serverech kde jsem hrával i na officu, si už přesně nepamatuji.
  4. Dimensional rift funguje. Diky
  5. Asi jako bys tam měla víc klientů a vlivem různé latence jednotlivých klientů se zvuky spustí o zlomky sekund posunuté a vytváří to zkreslení. Ale je možné že to prostě hraje víc nahlas a zkreslení je způsobené přebuzením. Prostě to zní divně a nepěkně zkresleně. Prostě to v tom zvuku prdí
  6. Řekl bych že ve stejný moment, maximálně o zlomky sekund posunuté.
  7. To vysvětluje proč ten zvuk zemětřesení je slyšet jakoby víckrát přes sebe i když tam mám jen jeden klient
  8. I na postavach co byly aktivni. Ja jsem tam měl jen jedno okno a stalo se mi to.
  9. Ne, Včera jsme udělali jen jeden pokus a portlo nás to do místnosti bez bosse a chovalo se to stejně blbě.
  10. Dnes ve 22:59 jsem tam byl se SexSlayerem. Portilo to až po 5s co se začla třást zem. Mě to tentokrát vyportilo ven a jak jsem se pohnul tam mě to hodilo do roomky.
  11. Některé to vrátilo k RB, když se pohnuli, ale některé ne. Zkoušeli jsme i party buffy, ale nešly všem.
  12. Bohužel v system chatu na screenech co jsem udělal není nic zajimavého vidět. Co se týče fragmentů tak nevím, ale mám za to že to bere jen při vstupu. Navíc zásobu dimensional fragmentů nesl xorc a zrovna jeho to hodilo ven. Stalo se nám to 7.10.2017 v cca 1:08. Ještě jsem si všiml, že před portem, když se začne rift otřásat, se vždy zvuky ozývaly jakoby z více klientů současně, ale měl jsem tam jen jeden klient, druhý byl mimo a nebyl v partě.
  13. Během automatické změny místnosti k Anakazelovi v dimensional riftu to část party vyportilo ven a část do jeho místnosti. Viz screeny. Stalo se nám to 2x, pak jsme to vzdali. http://prntscr.com/gu8tnc http://prntscr.com/gu8vyd